Enkel kos på en mandag:)

Muggost og marmelade – fantastisk med portvin. Denne varianten har du kanskje ikke prøvd?

Først må jeg si: kokkenthor.com er min side. Jeg har betalt for den og har full kontroll. Dette er derfor IKKE et sponset innlegg. Osten og vinen er kjøpt og betalt for egne penger. Det jeg liker er at vi har små produsenter som er ihuga entusiaster og dedikerte til sitt håndverk.blåmuggost

Blåmandag er en blåmuggost fra Den blinde ku. Vi likte den kjempegodt sammen med fikenmarmelade. Vi har også med hell servert blåmuggost med ananas, som har fått seg en tur i foodprosessoren (ananasen altså). Til blåmuggost har vi alltid tidligere hatt en god portvin til. Portvin er undervurdert og kjempegodt syns vi. I dag fikk vi en anbefaling om å prøve en Sauternes til, noe som var helt supert og ikke siste gang. Så enkelt blir mandagen til en fest – litt god ost og marmelade på et stykke toast og en god Sauternes til.

1 tanke på “Enkel kos på en mandag:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s