Linsegryte – ny start og nye muligheter!

img_20170116_091234.jpg

Nytt år med flotte forsetter om bedre helse og sunnere livsstil. Visste du at nyere forskning kan fortelle at bønner og linser får deg ned i vekt? Spis  bønner i salater og som alternativ til kjøtt og du vil få resultater i både helse, vekt, lommebok og miljø. Les om bønner og linser HER.

img_0261

Linsegryte:

 • 2  løk
 • 2 fedd hvitløk
 • 2 gulrøtter
 • 2 paprika
 • 2 stangselleri
 • 2 bokser linser
 • 1 l vann
 • 2 terninger med grønnsaksbuljong
 • 4 ss tomatpurré
 • 2-3 cm revet ingefær
 • 1/2-1 ts chillipulver
 • 1 ts garam masala
 • olje til steking

Finhakk løk og hvitløk og stek det blankt i olje. Tilsett resten av grønnsakene og surr videre i noen minutter. Ha i buljongvann, linser og krydder og la det småkoke i en halv time. Server med godt og ferskt brød. Så godt og så sunt at Kokken står på hender 🙂

fullsizer_8.jpg

2 tanker på “Linsegryte – ny start og nye muligheter!

 1. Jeg er en gutt som lager midag 1 gang i uken till meg og mamma.Og idag laggde jeg linsegryten din! Å etter middagen fikk jeg beskjed av mamma å skrive hos deg at linnsegryten smakte såååååå deillig😋Jeg er helt enig,skjempedeiiiiiilig var den-1000 takk for du la ut opskrifften🙏🏼Jeg har lagt siden din som favorit og vil bruke den mer-du er flinnk! Hilsen Erik

  Liker

  • Hei Erik. Tusen takk for den hyggelige kommentaren, jeg ble kjempeglad. Jeg må si at du er kjempeflink som hjelper til med å lage mat. Mammaen din er heldig som har en gutt som kan lage mat hjemme. Dessuten så smaker mat man har laget selv fra bunnen av så veldig mye bedre. Ikke sant 🙂 Ha en fin kveld Erik og hils mamma. Hilsen fra Thor

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s